Evren İlkokulu

Vizyon: Evren İlkokulu Müdürlüğünü; okul paydaşlarımızın güç birliği ile ilçemizin ve ilimizin öncelikli tercih edilen, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren kurum yapmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, milli değerlerine bağlılık duygusu gelişmiş bireyler yetiştirmektir. Kurum olarak bu çerçeveden hareketle; öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLANGIÇ SAATİ: 08:30 DERS BİTİŞ SAATİ: 14:30
Isınma: OKULUMUZ KALORİFER SİSTEMİ İLE ISITILMAKTADIR.
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZ TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDA EĞİTİM VERMEKTEDİR. ÖĞRENCİLERİN ULAŞIMI ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 6 SINIF, 2 ÖZEL EĞİİTM SINIFI, 1 ANASINIFI NORMU VARDIR.

WEB - https://evrenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mah. Cumhuriyet Caddesi No78 EVREN/ANKARA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - İLÇE NÜFUSU 3000 CİVARINDADIR. OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. ANKARA´NIN EN UZAK İLÇESİDİR.KIRŞEHİR, AKSARAY VE KONYA´YA YAKIN MESAFEDEDİR.

Adres - Yeni Mah. Cumhuriyet Caddesi No78 EVREN/ANKARA

Ulaşım BELİRLİ SAAT ARALIKLARIYLA ŞEREFLİKOÇHİSAR´A İLÇE MİNİBÜSLERİ İLE, ŞEREFLİKOÇHİSAR OTOGARDAN DA ANKARA MERKEZE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 190 KM DİR